Frukostmuffins
För att inte slösa på skogen genom att skriva recept på papper till alla som frågar kör jag ett hyllningsinlägg till mina nästintill kända muffins.

Ni behöver: 3 dl vetemjöl, 2 tsk bakpulver, 3 dl fiberhavregryn, 75 g smält smör, 0,75 dl socker, 2 st ägg, 2 dl yoghurt, 1,5 dl mjölk, russin+solrosfrön+linfrön efter behag och häll i kakao när ni är trötta. Rör ihop, häll upp i 12 formar och grädda 25 min på 175 grader.
Ni äckligt hälsosamma människor som frågat efter dem: dra ner på smör, ersätt med yoghurt och dra ner på socker, ersätt med honung.
Och nej, dessa muffins ska inte erstta onyttiga bakverk, de ska användas för att göra nyttiga mål som frukost och mellanmål roligare.

Ni behöver: 3 dl vetemjöl, 2 tsk bakpulver, 3 dl fiberhavregryn, 75 g smält smör, 0,75 dl socker, 2 st ägg, 2 dl yoghurt, 1,5 dl mjölk, russin+solrosfrön+linfrön efter behag och häll i kakao när ni är trötta. Rör ihop, häll upp i 12 formar och grädda 25 min på 175 grader.
Ni äckligt hälsosamma människor som frågat efter dem: dra ner på smör, ersätt med yoghurt och dra ner på socker, ersätt med honung.
Och nej, dessa muffins ska inte erstta onyttiga bakverk, de ska användas för att göra nyttiga mål som frukost och mellanmål roligare.
Kommentarer
Postat av: Caroline
Som jag har suktat efter detta recept!
Trackback